På sin nye singel i dunno love tar Rikke Normann opp hvor vanskelig det kan være å finne kjærligheten i en verden som i stor grad består av sveiping, scrolling og filtre. Inspirasjonen har hun fått fra single venner fulle av frustrasjon og oppgitthet over Tinder og andre datingapper. Ingen tør å slippe noen inn på seg, eller har tid til å bli ordentlig kjent. Tempoet er høyt og terskelen lav for å sveipe videre om man ikke spiller spillet riktig. Sjansen er stor for å få hjertet sitt knust om man viser for mye interesse, eller feil sider ved seg selv, for fort. Man vurderer, sveiper, matcher, chatter, kjeder seg, og plutselig blir det stille i den andre enden.
Det finnes sikkert noe bedre. Så starter man på nytt.- Jeg tror denne formen for «dating» gjør at mange er mer ensomme, selv om de kanskje ikke skjønner det selv en gang. Vi er blitt så vant til at det er sånn det er, at alt skal være så casual og ingen trenger noen utover et onenight-stand. Så man investerer mindre og tar avvisningen nesten for gitt på forhånd, ingen er villig til å jobbe for noe. Det er dårlige forutsetninger for å finne kjærlighet. Alle trenger noen å være sårbar og ekte med og man føler seg mye mindre ensom når man har noen å dele hele seg med. Kjærlighet kan være så mye og ha så mange former, men det starter uansett med å åpne opp og tørre å dele på ekte, sier Rikke Normann.

i dunno love ble spilt inn i en laftet tømmerhytte på Fefor i Gudbrandsdalen, og er en av 11 personlige, lekne og håpefulle sanger som kommer på det nye albumet hennes «the art of letting go». Rikke har gjemt på låtene i over ett år og gleder seg til å dele dem med verden i mars 2021.

Rikke Normann har fire album bak seg og har lenge vært en av Norges mest ettertraktede vokalister og korister. Hun har turnert med Bernhoft, Sivert Høyem, Madcon, Markus & Martinus og Amanda Tenfjord. I 2017 ble hun også håndplukket til å synge med John Legend på Nobels Fredspris-utdelingen. I 2019 og 2020 har hun spilt over 100 stue-, hage- og bakgårds-konserter, og fått et lojalt og lydhørt publikum.