Den drøye måneden som er gått siden 2020 gikk over i 2021 har fortsatt
fjorårets trend med å by på mye god og variert musikk. Den har dessverre også fortsatt fjorårets trend med et kaotisk nyhetsbilde. Selv om den politiske og helsemessige støyen har gjort sitt beste for å overdøve støyen fra stereoanlegget, er redaksjonen i Musikknyheter.no seg sitt ansvar bevisst. Derfor vil vi gjerne vise deg det vi mener er den beste musikken fra måneden som er gått, i tilfellet du ikke har fått den med deg, eller allerede føler deg
nostalgisk.

For de fleste er kanskje Odin Waage først og fremst kjent som skuespiller i Rådebank. På den akustiske Folk pop-låten «Distance» viser han derimot at han også er en dreven musiker. Monica Heldal er også tilbake med ny Folk pop, etter at det har vært stille alt for lenge. Ønsker du heller ny Americana er Embla and The Karidotters med «Burn The City Down» et naturlig valg.

Julien Baker og Kiwi Jr imponerer med moden Indie, men ingen kan klandre dem som trenger sterkere medisin i disse tider. 5. februar slapp debutantene i TV Priest sin hardtslående debutplate «Uppers», der «Leg Room» var en av de sterkeste låtene.

Hvis du heller vil distraheres har Iris og Skar løsningen, med fengende pop i form av «Voodoo Voodoo.» Det samme gjør Lokoy og Moyka som leverer lettere pop-toner på «Murder In my Mind.»

Hvis dette uforståelig nok ikke skulle være tilstrekkelig til å overbevise deg, har vi enda mer på lager. Veteranene Alice Cooper og Wilson er nemlig også ute med nye låter. Kort sagt: Dette er en liste med noe for enhver smak.