Har du noen gang hatt sex mens musikken spilte i bakgrunnen? For noen kan det virke litt rart å høre musikk samtidig, og for andre kan klærne rett og slett falle raskere av hvis man setter på god musikk. Det viser seg dessuten at det er flere psykologiske fordeler ved å ha sex med musikk til.

Derfor bør du lytte til musikk mens du har sex1. Musikk gjør deg mer opphisset.

En studie fra McGill University i Canada viser at visse former for stimulerende musikk øker gleden. Dette gjelder både pulsen, pustefrekvensen og følelsen ved berøring. I tillegg utløser hjernens belønningssystem det følsomme stoffet dopamin når du lytter til musikk – det samme stoffet som frigjøres når du belønner deg selv med mat, søvn eller sex.

2. Musikk krydrer livet

Hvis du har vært sammen med kjæresten din lenge, vil sex før eller siden føles litt som en rutine. Her kan musikk være et enkelt hjelpemiddel, siden det vil være en annen sanseopplevelse for dere begge. Musikk er likevel ikke alt, og sexleketøy som penispumpe og vibrator kan gjøre det hele litt mer spennende.

3. Musikk får deg til å fokusere

Et team forskere fra Yamano College of Aesthetics i Japan studerte forholdet mellom musikk og mild trening, og fant at folk som lytter til musikk når de trener, opplever mindre tretthet og derfor er i stand til å trene lenger.
Dessuten hjelper musikk oss med å fokusere oppmerksomheten vår på bevegelser under fysisk aktivitet, slik at vi ikke merker tretthet eller blir distrahert av våre tanker.

Akkurat som tilfellet er med trening, så kan sex også være en utmattende aktivitet som tester utholdenheten din. Når du så skrur opp for musikken mens du har sex, vil du ha fullt fokus på bare sex – og det kan føre til at du holder lenger og føler deg mindre sliten underveis. Hvis du eller kjæresten din føler «redskapet» er litt for lite, så finnes det flere virkemidler som kan hjelpe, som for eksempel en penisforlenger.

4. Musikk setter stemningen

I stedet for å tenke på hvem av dere som skal ha sex i dag, kan du sette sammen en spilleliste med sanger som "Sexual Healing" av Marvin Gaye eller en annen «sex-klassiker». Med musikken sender du et signal til kjæresten din om at du er i det rette humør, og når du vet at han eller hun også er det, kan du la musikken være med på å gi en sexy stemning.

Denne artikkelen er en annonse for lovebuddy.no.