Foto: Simon Kallas

Årabrot ute med video til låten "Kinks of the Heart" som er det første av to kapitler fra kommende albumet "Norwegian Gothic".

- Det er noe tiltalende ved å bo på landet. Det er frisk luft, rent vann, fantastiske soloppganger. Hver dag ser vi dyrene som kommer ned fra skogen. Det er en frihet i alt dette. Her om dagen gikk jeg ut av kirken og fant en død kråke på bakken utenfor. Det var et kråkehode, kroppen var borte, øynene revet ut og den hadde en stor klo hengende i halsen. Det er en råskap som er nærværende i naturen. En tosidighet Cormac McCarthy mesterlig beskriver i sitt forfatterskap. Det er også dette Kinks Of The Heart handler om, forteller Kjetil Nernes.

«Kinks of the Heart» kommer også med en strålende musikkvideo.

- Kinks Of The Heart og Hailstones For Rain-videoen er en historie i to deler.
Det er historien om rock’n’roll predikantene Årabrot. Videoene er filmet i kirken hvor vi bor og omgivelsene rundt, våre naboer og venner er forsamlingen. Karin er 8 måneder gravid. Hvis du ønsker vite hva Årabrot virkelig er så er dette en perfekt introduksjon. Videoene er filmet og regissert av Obscure Film Collective, sier han.Årabrot er tilbake med "Norwegian Gothic", oppfølgeren til studioalbumet "Who Do You Love" (2018). Årabrot´s niende fullengder byr på samarbeid med Lars Horntveth (Jaga Jazzist), cellisten Jo Quail, Tomas Järmyr (Motorpsycho), Anders Møller (Turbonegro, Ulver) og Massimo Pupillo (Zu). En fantastisk produksjon av Jaime Gomez Arellano (Black Eyed Peas, Paradise Lost, Hexvessel, Oranssi Pazusu) sørger for den kjente Årabrot-sounden.

Årabrots kommende album "Norwegian Gothic" slippes 9.april 2021.

Hør første singelen The Lie her!