Foto: Arne Bru Haug

Det som egentlig skulle bli en slippkonsert med påfølgende turne, har blitt planer i stadig endring. Men med et bunnsolid album som viser bandet fra nye sider på beste vis, så må det også vises frem live. Skambankt har nå satt opp en strømmekonsert i stedet for den planlagte slippkonserten for det nye albumet «Jærtegn». Konserten finner sted fredag 26. februar kl. 21.00.

- Vi ble skuffet, men ikke veldig overrasket av at vi måtte utsette konserter igjen. Istedenfor å sutre over det, har vi heller lyst til å gjøre det vi kan for å gjøre litt stas på oss selv og det nye albumet vårt «Jærtegn». Vi vil derfor spille en releasekonsert i Colour Sound Recordings, som er mulig å se for alle. Uten krav om fastmonterte seter og mat til drikken.

- Konserten spilles i den samme gamle flerbrukskirken på Dale, hvor vi vi gjorde opptakene til «1994». Vi har også hyret på et superproft filmteam for å kunne tilby top notch lyd og bilde hjemme i stuen. sier Skambankt.

«Jærtegn» er Skambankts niende studioalbum etter debuten i 2003, inkludert EP-en.

Vinn billett til strømmekonserten og vinylplater av «Jærtegn». Alt du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål og fylle ut skjemaet under så er du med i konkurransen.

I hvilket år kom Skamania ut?