Ideen til den ideelle miljøorganisasjonen Music-For-Nature er like enkel som den er genial. Musikere og band donerer inntektene fra streaming- og nedlastningssalg til av en eller flere av sangene sine til arbeid for miljøet.

100% av inntektene fra låtene går via Music For Nature til miljøprosjekter eller tilsvarende organisasjoner i en definert tidsperiode (vanligvis 5 år).

De donerte sangene er samlet i spillelister på alle de store streamingtjenestene og promotert massivt av Music-for-Nature og de støttede miljøorganisasjonene.

Dette skaper en vinn-vinn-vinn-situasjon:

Musikkfans kan støtte miljøprosjekter ved å lytte til musikken.

Musikere og band får et større publikum gjennom markedsaktivitetene til miljøorganisasjonene og Music-for-Nature, som har en tilsvarende positiv innvirkning på de andre sangene og albumene.

Sist, men ikke minst, fordeler for miljøet vårt. Inntektene kan brukes til å finansiere prosjekter for klimatiltak mot utryddelse av arter og til bevaring av økosystemer.

Music For Nature holder til I Tyskland og nylig har det tyske bandet Culcha Candela donert låten «Hamma», som har nesten femti millioner avspillinger på Spotify, til prosjektet.

- Norge leder an i verden på miljøvern på mange områder og vi håper å få med norske artister på denne miljødugnaden, sier grunnlegger Bernd Awaloff til Musikknyheter.no

Du finner mer informasjon om hvordan du donerer låter og hører på musikken på music-for-nature.net. Ønsker du å komme i kontakt kan du sende emn mail direkte her