For å kompensere for det grandiose album Algorithm & Blues fra 2020 som ble utgitt på hele 12" vinyl, returnerer skandi-punkens redningsmenn med å moderere seg til 7" formatet i 2021. Først ut i en serie med split-singler med eksklusive låter og omslag av Flu Hartberg, får vi en split mellom TGTBTZ og Nottighams notoriske Hip Priests. Sjekk ut Cant Abide With Me på Bandcamp.

- Vi kjenner vel alle følelsen av å sitte fast i en nitidig jobb, sant? Å se årene fly forbi uten fremtidsutsikter eller muligheter til utvikling? I noen tilfeller er det enda værre. Du har vært en lojal ansatt i 25 år, og så får du ikke engang en gullklokke på slutten av dagen?! Sånt kan få selv de mest velbalanserte sjeler til å klikke. Vi har bare brukt Zugly som eksempel. Siden det allerede fins et veletablert uttrykk for det. Going Postal, sier Zugly om låta.Kun ett opplag 500x svart vinyl, kun få kopier igjen, utsolgt fra plateselskap. Tilgjengelig digitalt fra Bandcamp (og Musikknyheter), men ikke øvrige streamingtjenester.

TGTBATZ side er skrevet og spilt inn av TGTBATZ, assistert av Børge Finstad i Toproom Studio, Hadeland juni 2017. Miksa og produsert av Anders Nordengen i Nabolaget, Oslo september 2017. Mastra av Ruben Willem, Oslo oktober 2017. Cover av Flu Hartberg.