En ny biografi om Jeff Buckley under utvikling med full støtte fra den avdøde musikerens etterlatte. Den har fått tittelen «Everybody Here Wants You» og Reeve Carney skal spille hovedrollen. Orian Williams får sin regidebut.

Carney er kanskje mest kjent for å spille Peter Parker / Spider-Man i Broadway-oppsetningen av Spider-Man: Turn Off the Dark. Han hadde også en rolle i Showtime-serien Penny Dreadful.

Regissør Williams er en Oscar- og Golden Globe-nominert produsent, som tidligere har laget filmen om Ian Curtis og Joy Division med «Control» fra 2007. Dette vil imidlertid være hans første film i regissørstolen.

Ifølge Variety har «Everybody Here Wants You» fått alle rettigheter og vil ha tilgang til hele musikkatalogen hans. Buckeys mor, Mary Guibert, vil også være med som produsent for prosjektet.

- Dette er eneste offisielle dramatiseringen av Jeffs historie og jeg kan love fansen hans at den vil være tro mot ham og hans arv," sa Guibert i en uttalelse.

Jeff Buckley rakk bare å lage én ikonisk studioplate før han døde. «Grace» ble gitt 23. august 1994.



Buckley døde i 1997 i en alder av 30 år etter at han ved et uhell druknet under en spontan svømmetur. Dødsfallet har av flere blitt beskrevet som et mysterium Han har tidligere blitt portrettert på skjermen i 2012-filmen Greetings from Tim Buckley, hvor Penn Badgley spilte sønnen Jeff.