Foto: Jonathan Kise

I dag offentliggjør girl in red nyheter om sitt svært så etterlengede kommende debutalbum ‘if i could make it go quiet’. Albumet er i sin helhet skrevet av girl in red, og co-produsert av Matias Tellez.
Nyheten akkompagneres av releasen av den nye singelen ‘serotonin’ , som er produsert sammen med den GRAMMY-vinnende produsenten FINNEAS og Matias Tellez.

Dagens nye låt er et karakteristisk rått, ærlig og spørrende tekstlig innblikk i vokalist/låtskriver/produsent Marie Ulvens psyke, fulgt av den klart mest beatdrevne girl in red-låt til dags dato.
Om albumet sier Marie:

«if i could make it go quiet» er et forsøk på å lære hvordan det er å være menneske; å håndtere de mest skremmende delene av meg selv; å leve med smerten å vite at jeg bare er kjøtt og bein; å være sint, ødelagt og utilgivende men fremdeles istand til å ha hjertet utenpå kroppen; jeg belyser de mørkeste partene av sinnet mitt og lar alle komme inn; if i could make it go quiet er jeg som rett og slett prøver å forstå hva faen som skjer.

Den fulle låtlisten til 'if i could make it go quiet' er som følger:

1. Serotonin
2. Did You Come?
3. Body And Mind
4. hornylovesickmess
5. midnight love
6. You Stupid Bitch
7. Rue
8. Apartment 402
9. .
10. I’ll Call You Mine
11. it would feel like this

I dag annonserte også Spotify at den norske popsensasjonen girl in red aka Marie Ulven, blir en del av deres RADAR-program i USA. Programmets hensikt er å oppdage nye artister, bistå dem i deres utvikling og hjelpe dem med å nå publikum verden over.

Når girl in red ble spurt om hva hun gleder seg mest til nå som hun har blitt en av Spotifys RADAR-artister, sier hun:

– Å ta over verden! Det er hva jeg gleder meg aller mest til. Det å ha min musikk i folk sine ører, det er det kuleste som finnes. Først RADAR, så å ta over verden.

Debutalbumet «if i could make it go quiet» lanseres 30. april.