"Daddy's Home" er det sjette albumet utgitt av Annie Clark, mest kjent under scenenavnet St. Vincent, og fremhever en ny side av den stadig skiftende artisten som av mange regnes som en av de mest innovative og spennende artistene innen moderne musikk.

Første singel er "Pay Your Way In Pain", som skaper en følelse av svett funk. Sangen er resultatet av tidsreisende fra fremtiden som booket en økt i Electric Lady-studios på begynnelsen av 70-tallet.

LES OGSÅ: St. Vincent spilte på Øya i 2018

Videoen til "Pay Your Way In Pain" er regissert av Bill Benz (regissør av den kommende "The Nowhere Inn", og medskrevet av St. Vincent), og åpner den visuelle verdenen til Daddy's Home."Daddy's Home" vil bli utgitt 14. mai via Loma Vista Recordings.

Albumet ble produsert av Annie Clark og Jack Antonoff

Annie Clark ga ut debutalbumet "Marry Me" under artistnavnet St. Vincent allerede i 2007. Hennes påfølgende album "Actor" (2009), Strange Mercy (2011) og "St. Vincent ”(2014) vokste i både størrelse og kompleksitet, og det selvtitulerte fjerde albumet vant GRAMMY 2014 for“ Best Alternative Album ”. Seieren gjorde henne til den eneste kvinnelige artisten som noensinne vant i den kategorien. I tillegg til disse soloverkene, har St. Vincent samarbeidet også med andre artister og musikere. Hun samarbeidet med David Byrne på albumet "Love This Giant" (2012), hun har opptrådt som sanger og hovedgitarist for Nirvana's "Rock and Roll Hall of Fame" -opptreden i 2014, og utført en duett med Dua Lipa ved GRAMMY Awards 2019.

"Daddy's Home" vil bli utgitt 14. mai via Loma Vista Recordings.

Albumet ble produsert av Annie Clark selv og Jack Antonoff.

Intervju med St. Vincent fra 2014.