Foto: Stephen Butkus


«All On Board» er spilt inn på nytt i anledning sesong 2 av NRK suksessen EXIT, hvor norsk-amerikanske Luke Elliot opptrer i en av scenene. Det allerede vakre og jordnære tittelsporet fra hans siste album, har blitt roligere og mørkere. EXIT versjonen fører oss nærmere selve kjernen av sangen, noe som gir mer rom til Luke Elliots fengslende vokal og melankolske pianomagi.

Intervju: Summen av Luke Elliot

- Det var en ære å bli spurt av Øystein Karlsen om jeg ville delta i serien. For noen år tilbake brukte han «Let it rain on me» i serien «Dag», og da jeg nylig så første sesong av EXIT håpte jeg på en telefon. Slik «All on board» låter i denne versjonen, er sånn den egentlig var ment å være. Jeg elsker låta slik den er på selve albumet, men det er noe ved denne versjonen som føles mer naturlig. Det er en slags råhet eller ærlighet som bare føles rett. Jeg håper dere liker den, forteller Luke Elliot.Siden slippet av hans debutalbum i 2016, har singer-songwriter Luke Elliot blitt godt kjent for sine fengslende opptredener, solid låtskriving og nærmest filmatisk musikalitet. Den melankolske piano-rockeren har ofte blitt sammenlignet med store navn som blant andre Jerry Lee Lewis, Tom Waits og Bob Dylan – og med god grunn. Luke Elliot har to kritikerroste album bak seg, som begge fikk flere femmere og seksere på terningen fra store deler av norsk presse. Han har solgt ut konserter over hele landet, og har begeistret mange.

NRK serien EXIT hadde stor suksess og ble kjapt den mest strømmede serien fra NRK da den kom i 2019. Serien dro hjem hele 8 priser under Gullruten, og den nye sesongen har innfridd med svært høye seertall. Over en million seere har sett første episode av Exit. Hele sesongen kan ses i NRK TV.

Les vår 10/10-anmeldelse av Luke Elliots The Big Wind