Foto: Guro Sommer Værland


Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid, aka Elly, ga ut debutalbumet Heal My Heart i 2011, og to år etter kom oppfølgeren To Somewhere Peaceful. Begge utgivelsene mottok svært gode kritikker.

I slutten av april kommer det tredje soloalbumet hennes The Company of You. Ellys tidligere utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz. Nå er det først og fremst popsjangeren som står i fokus. To singler derfra er allerede ute - Judy og Oh Time.

I dag slippes også singelen This Place by The Sea, som er en hyllest til stedene og menneskene som får hjemme til å føles "hjemme". Låten ble skrevet den første sommeren Elly bodde i Larvik, en by som var en stor kontrast til barndomsstedet hennes Hjartdal i Telemark. På This Place by The Sea synger hun om brødrene Peter og Willie som drar hjem dit de vokste opp om sommeren. Der utforsker de alle stedene de pleide å henge, møter alle menneskene de en gang kjente og har den årlige sommerfesten på stranda.

- Det kan være både fint og litt melankolsk å komme hjem til der man vokste opp, barndomsstedet, og jeg hadde lyst til å skrive ei låt som satte ord på hva som gjør at hjemme føles «hjemme», sier Elly om låta.

På produsentsiden har Elly med seg David Aleksander Sjølie og Julie Falkevik Tungevåg.

Lytt til fine og nostalgiske This Place by The Sea her: