Das Body med ur Monarch som support spiller på Forum Scene fredag 19. mars. Om du er like klar for konsert som oss kan du vinne billetter til seg selv og venn under.

Das Body ble umiddelbart booket til Øyafestivalen, ByLarm og SXSW i sitt første år som band i 2017. Etter dette debuterte de med en EP og ble signet på Fat Possum i USA. Tidligere i år reiste de på en 16 konserters lang turnè fra New Orleans til Chicago. De ble kalt det nye fra Norden i musikkmagasiner som Dazed.

Vokalist Ellie Linden fikk raskt anerkjennelse som en annerledes bandleder og frontfigur, med en unorsk holdning og en usentimental måte å uttrykke seg på. I 2020 slapp de sitt spellemann-nominerte debutalbum, innspilt med produsent Jorge Elbrecht, som bl.a har produsert Ariel Pink og Sky Ferreira. Das Body har elementer fra ny r'n'b, men også fra mystiske ikoner som f.eks Prince. Samtidig holder de på sin såkalte "Nordic oddpop"-stil med Ellie Lindens eksentriske tilstedeværelse i sentrum.Support: ur Monarch
ur Monarch, er signert til Made Management og debuterte på scenen 1. juli 2020 under strømmefestivalen Exist For Love Sessions, hvor hun ble håndplukket av AURORA selv. Hun har i tillegg spilt på Vill Vill Vest sin digitale festival, og var med på Trondheim Callings første slipp for 2021.
Som artist og låtskriver henter ur Monarch inspirasjon fra både K-pop og hip hop sjangeren og har blant annet vært i London og Berlin for å jobbe med noen av de mest talentfulle unge produsentene. Hennes uutgitte låt “Kitty Food” er allerede blitt brukt som introen til NRK-serien Nudes som er solgt internasjonalt. ur Monarch jobber for tiden i studio med å ferdigstille sin kommende EP og slipper sine første singler til våren 2021.

Ur Monarch er inne på lista i vår årlige kåring av de mest spennende norske debutantene i 2021.

NB! På grunn av gjeldende nasjonale og lokale restriksjoner er det et kun få billetter tilgjengelig. Noen av dem kan bli dine om du vet svaret på dette spørsmålet:

Hva heter debutalbumet til Das Body?