I forrige måned annonserte Spotify at den norske popsensasjonen girl in red aka Marie Ulven blir en del av deres RADAR-program i USA.

Med den nylige kunngjøringen av debutalbumet «if i could make it go quiet» som kommer ut 30. april, sammen med FINNEAS-produserte singelen «Serotonin», har Marie vist hvorfor hun er en Spotify RADAR-artist: Hun har over 886 millioner streams på Spotify per dags dato, nesten ni millioner månedlige lyttere og plasseringer på over 396 Spotify-spillelister, inkludert «New Music Friday», «LOREM», «Oyster», «Ultimate Indie» og «Out Now».

For å feire disse milepælene har Spotify og girl in red gått sammen og laget en mini-dokumentar. Den er ute i dag og kan sesGjennom filmens elleve minutter skinner Maries sprudlende personlighet frem. Mens hun forteller vitser og snurrer en basketball, får vi et innblikk i livet hennes på pikerommet: Alt ifra Serotoninmolekylet hun kjøpte til ære for sin nye singel, bestemorens metronom, bass og cello, til et edderkoppnett (!!), gripebrettrampe og selveste dagboken hennes.

På en tur gjennom den snødekte skogen i Maries hjemby Horten, får vi høre om hennes tidlige inspirasjon til å lage musikk. Hun er tett knyttet til familien sin, og vi slippes inn i varmen sammen med mor som deler gamle bilder og minner fra oppveksten – alt ifra hennes tomboy-stil til frykten for å dele om seksualiteten hennes. Mens Marie gjør seg klar for å komme tilbake på scenen og for en travel album-promosyklus, deler hun hvem som holder henne nede på jorda, nemlig Luna, hennes Berner Sennenhund!