Etter å virkelig ha utlevert seg selv på mørkeste og mest personlige vis med debuten None of My Words fikk Live Miranda Solberg en tydelig reaksjon da ting roet seg etter plateslippet:

«Jeg hadde ikke skrivesperre, jeg hadde bare ikke lyst til å skrive, ville ikke at noen skulle vite hva jeg tenkte på. Jeg skjønte ikke hvor skjørt det er å utlevere seg selv fullstendig før etterpå.»

Den personlige debuten, som sirklet rundt sorg og tap, åpnet manges øyne for den talentfulle låtskriveren med den krystallklare stemmen. None of My Words ble av flere norske medier omtalt som en av 2019s sterkeste platedebuter, mens internasjonale medier som Popmatters, Atwood Magazine og svenske Lira var fans. Singelen «I Follow You» ble spilt jevnlig på britiske BBC6.

På den kommende EP’en No Tomorrow har Louien igjen samarbeidet med produsent Øyvind Røsrud Gundersen. Tilknytningen til den norske americana-scenen er der fortsatt – Live er også medlem i kvartetten Silver Lining – men her videreføres det mer indiefolk-orienterte lydbildet fra solodebuten. Soundet skrus ytterligere til med eterisk stryk, kantete gitarer og kor. Selv sier Live at innspillingsprosessen handlet mer om å ha det gøy og at hun fikk ny giv til å skrive da hun slapp taket på sine egne forventninger.

Om «Deep Within», sier Live:

- Deep Within» er en veldig håpefull sang for meg, om den spede begynnelsen når man akkurat har oppdaget nye sider ved seg selv. Den er skrevet som en slags oppfordring om å tørre å plassere ansvaret der det hører hjemme. Ikke hold pistolen mot eget hode hvis det ikke er du som skal straffes, for da stopper alt opp, og forblir vanskelig.«No Tomorrow» er et nytt kapittel fra Louien, en samling låter som spenner fra det storslått orkestrerte til det stille og nedpå.

Produsent Gundersen bidrar med bass, gitarer, perkusjon, piano og harpe i tillegg til en celeber liste bidragsytere som inkluderer Mikhael Paskalev, Øystein Braut, Henrik Lødøen, Lise Voldsdal, Kaja Fjellberg Pettersen, Lise Voldsdal, Halvor Falck Johansen, Thomas Langård og Gudmund Bolstad Skjær.