Foto: Mads Suhr Pettersen

Findings flyttes til september og selveste Tiësto er første navn på plakaten!

Gudfaren av elektronisk musikk sørger for fullt fres når Findings endelig returnerer til Bislett Stadion. Festivalen flyttes til 10. - 11. september.

Nederlenderen Tijs Michiel Verwest, bedre kjent som Tiësto er en mann som trenger svært lite introduksjon, spesielt for nordmenn. 52-åringen har flere ganger erklært at han har en stor forkjærlighet for Norge ettersom det var her han virkelig slo gjennom som DJ.

Helt siden 90-tallet har Tiësto stått for sjangerbrytende trance-, dance-, og klubbfavoritter, samt en endeløs rekke hits, og remixer av verdenskjente artister. I 2015 vant han sin første Grammy for sin remix av John Legends «All Of Me».

Live har han dominert på festivaler verden over i en årrekke med sine energiske og komprimissløse DJ-set, og har headlinet festivaler som Coachella, Tomorrowland, Ultra Miami, EDC Las Vegas, i tillegg til sitt fortsatt pågående 8 år lange residency, med Hakkasangruppen i Las Vegas.

Vi gleder oss enormt til superstjernen returnerer til hovedstaden og lager årets beste fest - med hits som “Ritual” med Jonas Blue og Rita Ora, “God Is A Dancer” med Mabel, og sist men ikke minst med den høyaktuelle monsterhiten “The Business”. Sett på nedtellingen og finn frem danseskoene, for Findings er snart tilbake med et BOOM, skriver festivalen i pressemeldingen.

Findings 2021 går av stabelen 10. og 11. september på Bislett Stadion. Festivalen har vært utsolgt de siste årene med 20.000 besøkende hver dag. Tiësto er første bekreftede artist. Flere kommer snart!