Photo by Johan Mouchet on Unsplash

Du har akkurat blitt invitert på festival med venninnene. Du gleder deg selvfølgelig helt utrolig, men så dukker plutselig det evinnelige spørsmålet opp: Hva skal du ha på deg?

Vask festivalantrekket ditt til neste dagHvis du skal på festival, så er det beste du kan gjøre helt klart å kombinere det praktiske med det stilige og kule. Dermed er du forberedt på det skiftende norske sommerværet samtidig som du ser fantastisk ut mens du hopper opp og ned til favorittmusikken. Hvis du er så heldig å ha mange kule antrekk i garderobeskapet ditt, kan du skifte til noe annet neste dag. Hvis du derimot bare har ett favorittantrekk, så handler det å være rask på labben og få det vasket i en fei når du kommer hjem så du er klar til neste dag igjen. Dette går selvfølgelig ikke hvis du er på festivaler hvor du sover i telt, men på byfestivaler i nærheten av der du bor, kan du raskt ta en omgang med dampvaskeren. Denne typen vask er mer skånsom mot klærne, men vasker minst like rent som alminnelige vaskemaskiner. Hvis du ikke har en dampvasker enda, kan det være en god idé å ta en titt på en dampvasker test og finne en som passer til deg og dine behov.

Kle deg klokt og stiligSko


Den norske sommeren er ikke alltid fantastisk, så riktige sko er veldig viktig hvis du skal på festival eller konsert utendørs. Derfor bør du ikke ta på deg sandaler, men i stedet finne noen lukkede gummisko som tåler å bli skitne og muligens vasken etterpå, for eksempel Converse. Gummistøvler kan også være et alternativ.

Shorts
Dongerishorts er en flott klassiker som preger mange festivaler. Militærshorts har blitt veldig populært i det siste, noe som er veldig praktisk ettersom de har noen gode store lommer der man kan oppbevare vannflasken, lommeboka, mobilladeren og mye annet.

Skjorte


En tynn skjorte kan være både praktisk og kul på samme tid, det spesielt hvis den er langermet og solkremen er glemt hjemme. De rutete skjortene fra 90-tallet er en sikker vinner, og passer godt sammen med et par slitte dongerishorts.

Jakke


For mange er skinnjakken det riktige valget, men den kan bli for varm, så det er flere, spesielt kvinner, som velger å bruke dongerijakke i stedet.

Det klassiske veskevalget


På mange festivaler og på mange konserter er rompetasken det perfekte valget. Dette er fordi ryggsekken er for stor og irriterende å bære rundt på der det er mange mennesker. En rompetaske er mindre, og du kan bruke den både rundt livet og som en crossover uten at den er irriterende. På den måten kan du trygt ha alle verdisakene dine på deg i en stor menneskemengde.

*Denne artikkelen er et annonsesamarbeid med testseksjon.no