Bellman jobber med sitt femte studioalbum, uten at endelig releasedato er satt. Han slipper i mellomtiden singler fortløpende, og her er første låt ut.

«Let Somebody In» tar for seg Bellman sin senere års kamp mot angst og depresjon, og snakker til alle som har opplevd den mørkere siden av livet. Det handler også om håp og viktigheten av å be om hjelp.Bellman er popartisten og multiinstrumentalisten Arne-Johan Rauan fra Larvik. Han har til nå utgitt fire studioalbum (Mainly Mute 2009, The Curse 2010, Melopoiia 2013 og Morphology 2018) i tillegg til en gjeng med singler.

Bellman har også gjort seg bemerket med stadige oppsiktsvekkende sync-plasseringer i både reklamer, trailere og dokumentarer. Senest i traileren til dokumentaren om Paul Gazza Gascogne samt Nicole Kidman/Elle Fanning-filmen How To Talk To Girls At Parties.

Han har i de siste årene, frem til Covid-19 satte stopper, turnert mye i utlandet. Bl.a. i Asia, senest i Russland i 2019, samt avholdt konserter både i England og USA.

Bellman har brukt nedstengningen til å bygge eget studio, noe som har resultert i en voldsom inspirasjon til å lage og produsere ny musikk.

Med en blanding av akustiske og elektriske lyder, melankolske stemninger og energiske toner, trekker Bellman inspirasjon fra moderne eksperimentelle rockeband som Sigur Rós og Radiohead samt rockeband fra 90-tallet som Mercury Rev og Slowdive og svenske Stina Nordenstam.

bellmanmusic.com