Platebutikken The Garden stenger sin filial i Oslo sentrum. Butikken i Skippergata har satset hardt på vinyl og har hatt en stor bruktavdeling i kjelleren.

Etter å ha vært stengt under lockdown i hovedstaden kommer de ikke til å fornye leiekontrakten, og takker for seg etter ni år i Oslo. The Garden skal satse videre i Tønsberg og vil drifte nettbutikken sin derfra.

De la ut følgende melding på Facebook-siden sin i dag:

Hei alle kunder av The Garden Oslo

Vår leiekontrakt i Skippergata 33 utløper den 30.april, og vi har bestemt oss for ikke å forlenge denne. Det er dermed med tungt hjerte vi må informere om at butikken ikke kommer til å åpne igjen etter lockdown. Vi må dermed bare si tusen takk til alle kunder gjennom snart 9 fantastiske år her inne!

Hele varelageret flyttes til vår avdeling i Tønsberg, hvor nettbutikken www.thegarden.no vil bli driftet fra, den vil fortsette før. Det vil også være åpent der i lokalet i Øvre Langgate 26 på fredager fremover mellom kl 12-17.

Så kan vi også informere om at det jobbes med et nytt og veldig spennende konsept i Tønsberg som etter planen åpner i løpet av denne sommeren, her vil vi komme tilbake med mer info etter hvert!
Alle kunder som har nettordrer som skal hentes ut i butikken i Oslo vil bli kontaktet på mail, så finner vi en løsning på det.

Til slutt må vi igjen få takke alle som har vært innom oss i Oslo i disse årene, det har vært en fantastisk reise. Synd at det måtte ende i en 2 måneders lockdown uten av vi fikk åpnet dørene igjen, men det er ikke alle forhold man kan kontrollere.

Håper at så mange som mulig vil fortsette å handle av oss på nett, og/eller i Tønsberg utover våren og sommeren!


The Garden har en lang og stolt tradisjon fra Norges eldste by Tønsberg, og med oppstart i 1986 (samt salg over disk i 1991) er de en av de lengstlevende uavhengige butikker for musikk i floraen av idealister som ånder for spredning av det runde format.