Foto: Mona Larsen

Thomas Felberg kanskje best kjent fra WE og diverse tv-program er en mann som lever og ånder for rock. Endelig skal han igjen fronte et rockband, hvor han for første gang skal synge på norsk. Jo Schumann, gitar/produsent, rå gitarist og produsent i alle sjangre, og enda et kneppe eller to høyere når det kommer til rock. Erling Arvola, bass, har 20 års erfaring som manusforfatter/tekstforfatter i TV-produksjon.

LES OGSÅ: WE slipper etterlengtede album i remastret prakt

I nært samarbeid (gjerne godt innenfor enmetersregelen), tar de tre alle avgjørelser når det gjelder låtskriving, produksjon og Smittebærernes generelle samfunnskritiske rockefunksjon. Smittebærerne har som målsetting å til enhver tid se kommersielle muligheter i strømninger i tiden, som for eksempel med låta «Post Corona Stresslidelse». Selv om låta og bandet oppstod som en positiv spin-off effekt av Covid-19, vil Smittebærerne i motsetning til coronaviruset være smittefarlig i mange år fremover.

- Smittebærerne skal være like skamløse som El papi, Hagle, Soppgirobygget og TIX, i jakten på høye streamingtall. Ikke et vondt ord om de nevnte konkurrentene på hitlistene, men med Smittebærerne trenger du ikke å la låtene være Guilty pleasures, kun pleasures, lover de.