Foto: Mads Suhr Pettersen

Fanagutten Alan Walker returnerer til Norges største stadionfestival når Findings er tilbake på Bislett Stadion 10. - 11. september.

Sist den norsk-britiske 23-åringen var innom Bislett Stadion var i 2017 da han leverte fyr og flammer fra hovedscenen. I 2021 har han garantert å returnere med masse ny musikk, samt et splitter nytt sceneshow, så det er bare å feste setebeltet når den unge stjerneprodusenten inntar hovedstaden på Findings nok en gang, skiver festivalen i pressemeldingen.

Per dags dato er Alan Walker en av de mest streamede artistene i verden, med over 50 milliarder (!) streams på tvers av alle video- og musikkplattformer. I 2017 ble han kåret til den 17. beste DJ’en i verden, i den prestisjefylte DJ Mag-kåringen ‘Top 100 DJ’s’, og i 2018 ble han kåret til årets Spellemann i Norge!

På sin relativt unge karriere har han rukket å spille over 600 headliner shows, deriblant main stage på både Ultra Miami og Tomorrowland. Med låter som ‘Alone’, ‘Darkside’ med Au/Ra og Tomine Harket, og den milliardstreamede ‘Faded’, har bergenseren virkelig befestet sin posisjon som en produsent i verdensklasse.

I 2018 debuterte unggutten med albumet ‘Different World’. Det klatret raskt til topps på VG-lista, og ble 3x platinum sertifisert. I slutten av 2019 annonserte Alan sin første arena-verdensturné ‘The Aviation Tour’, som tok han til byer som Mumbai, Shanghai, Bangalore, og mange flere. 2021 kommer utvilsomt til å bli nok et stort år for Alan, og det skal bli en sann glede å få han på besøk i hovedstaden igjen.

Findings 2021 går av stabelen 10. og 11. september på Bislett Stadion. Festivalen har vært utsolgt de siste årene med 20.000 besøkende hver dag. Alan Walker, Astrid S, Jason Derulo, Lars Vaular, Tiësto, og Victor Leksell er første bekreftede artister.