Foto: Justin Flythe

Det strålende synthpop-bandet Future Islands kommer endelig tilbake til Norge! Med utsolgte og kritikerroste konserter bak seg, og et helt nytt album i bagasjen, er de igjen klare for en fantastisk opptreden på Sentrum Scene!

Vi anmeldte Future Islands digitale slippkonsert i fjor.

Det var ikke før Sam Herrings spesielle dansing hos David Letterman i 2014 , at bandet fikk sitt store internasjonale gjennombrudd. Den fantastiske musikken fikk sin plass i spotlighten og bandet fikk endelig den kommersielle anerkjennelsen de fortjente.

I forkant av Letterman-opptredenen hadde de allerede gitt ut tre album, men det var altså fjerdealbumet «Singles» som plasserte dem på topplister verden over. I 2020 slapp de et nytt album på 4AD, og «As Long As You Are» høstet fantastiske tilbakemeldinger.

Future Islands solgte ut Revolver i 2012, selv om de da fortsatt var ganske ukjente her til lands. To år senere spilte de for et utsolgt Parkteatret, i 2015 var det Øyafestivalen som sto for tur, og i 2017 solgte de ut Sentrum Scene. Med andre ord blir det nok rift om billettene også denne gangen!

Sentrum Scene | Torsdag 24. februar 2022. Billetter i salg onsdag 26. mai kl. 10.00.