20 år og 4 dager (!) etter at Amulet slapp sitt legendariske gjennombruddsalbum Freedom Fighters, inviterer bandet til jubileumskonsert!

Dette blir en historisk kveld med et band kjent for sin voldsomme energi i kombinasjon med sterke låter. Vi snakker hardcore-punk fra øverste hylle. 24. september 2021 fyller de Parkteatret med et vaksinert publikum som endelig kan oppleve rå live energi sammen!

Vi anmeldte Amulets siste klubbkonsert i 2007: Et knallhardt farvel!

Dette blir et historisk comeback, både for band og publikum!

Amulet ga ut 4 album i sin karriere, og turnerte i Europa, UK og USA. Kvintetten hadde sin avskjedskonsert på Øyafestivalen i 2007. For første gang på nesten 15 år står Amulet gjenforent med et arsenal av låter. Bandet lover «No bullshit fokus på Freedom Fighters, men med fare for å stupe ned i noen andre utvalgte låter» I følge vokalist Torgny Amdam. I tillegg sier han:

«Det viser seg at alle i bandet har holdt seg varme på instrumentene sine gjennom alle disse årene, så det er vel en viss sjanse for at dette skal gå bra, hehe. Vi gleder oss!».

Freedom Fighters satte Amulet på kartet både i Norge og internasjonalt, og kommer som en ekslusiv vinyl reissue i anledning konserten. Albumet er forankret i klassisk «old school hardcore», men besitter en slående meloditeft og leken eksperimenteringsvilje som gjør Freedom Fighters til en klassiker i et utvidet punk/hardcore/rock landskap.Billetter i salg via Ticketmaster onsdag 2. juni kl. 10.00