Foto: Anne Valeur

Corona-situasjonen har ført til mange avlysninger og endringer, også for Susanna. Nå utgir hun noe som hittil har vært et eksklusivt live-prosjekt.

«David og jeg har spilt sammen siden vi var unge, men ikke så mye etter at vi begge etablerte oss som musikere. I 2017 tok vi opp tråden igjen, og spilte på en konsert-serie i regi av cocktail-baren Grus Grus i Oslo. Det var så gøy at vi valgte å fortsette, sier Susanna.

Duoen måtte dessverre avlyse konsertene høsten 2020 og så langt i år, og ønsker derfor å utgi noe av musikken de spiller sammen på Susanna & David Wallumrød “LIVE”.

Albumet er live-opptak fra rett før pandemien traff, fra Blå og Asker Kulturhus, og inneholder låter av Leonard Cohen, Joni Mitchell og Tom Waits, blant annet.

- Jeg håper det finnes flere der ute som kan få glede av disse fantastiske låtene; vi koser oss sånn med å spille de, sier Susanna.

Den første singelen ble utgitt på tampen av 2020, Cohens «Chelsea Hotel #2». Nå med annonseringen av albumet utgis singelen «For No One» av Lennon-McCartney.

«Veldig mange av låtene spilte vi sammen allerede på slutten av 90-tallet. Akkurat denne Beatles-låta er et nytt tilskudd i buketten. En skikkelig bittersøt sviske, forteller Susanna.