Foto: Oddbjørn Steffensen

Robyn bekreftet til PiPfest 2022. Det er også legendene i Massive Attack, Cat Power, Supergrass The Specials og DJ Shadow.

- Pandemien har tatt fra oss mange gode fester og musikkopplevelser.
Vi løfter nå blikket, igjen, og ser frem mot festivalsommer i 2022. Det skal hoppes i takt med The Spesials og danses hemningsløst til Dancing on My Own med Robyn, sier Lars Tefre Baade presseansvarlig for PiPfest.

Robyn er vår tids mest originale og suksessrike artister. Hun debuterte allerede som tenåring på TV og gjorde internasjonal karriere med låter som «Do You Really Want Me (Show Respect)» og «Show Me Love». I 2005 ga hun ut det selvtitulerte albumet Robyn, et album som viste en mer moden musiker.

Og videre har hun fortsatt med å levere hits på hits og posisjonert seg som en internasjonal elektropopdronning. Hun samarbeider med stjerner som Snoop Dogg, Diplo og våre egne norske popstjerner Röyksopp. Hun har bemerket seg som en fantastisk liveartist, laget gåsehudfremkallende poplåter, og er et viktig forbilde for mange. Av NME ble hun nylig kåret til tiårets beste låtskriver for hennes «uvurderlige bidrag og innflytelse på dagens poplandskap».

- Med dagens slipp gir vi oss selv et snev av håp, og vårt publikum noe å se frem til. Igjen. Festivalsommeren 2022 kommer til å bli den mest etterlengtede noensinne. Neste års PiPfest skal bli den beste i historien. Det skylder vi alle pipsters som har beholdt billetten sin fra 2020 og 2021, legger Baade til.Foreløpig program til PiPfest 2022:

Massive Attack
Robyn
Cat Power
DJ Shadow
The Specials
Two Door Cinema Club
James Vincent McMorrow
Låpsley
Sports Team
Supergrass