Sigrid til Oslo Spektrum fredag 6. mai 2022!

— Å spille Oslo Spektrum har vært et av mine største mål, så gleder meg noe helt vilt til dette. Uten å røpe for mye, lover jeg full overtenning! Jeg er klar som et egg! Sier Sigrid.

Siden utgivelsen av debut EP´n «Don´t Kill My Vibe» i 2017 har Sigrid allerede opplevd mye som hun som ung artist bare kunne drømme om. Fra å bli kåret til BBC Sound of 2018, konsertopptredener verden over, The Royal Variety Show, Nobels Fredspriskonsert, hennes første arenakonsert i Dublin foran 12,000 fans, store norske og utenlandske festivaler til et utsolgt Brixton Academy i London. Da hun avsluttet turneen i 2019 hadde Sigrid knapt hatt en pause på fire år.

Vinteren 2020 var Sigrid i Los Angeles og jobbet med spirene til det som skulle bli oppfølgeren til den kritikerroste 2019-debuten Sucker Punch. Men da pandemien rammet, måtte Sigrid vende hjem til Norge. På flyet hadde Sigrid med seg låtideen Mirror’, den discokule-formede nye singelen som ble sluppet 26. mai. ‘‘Mirror" ble skrevet med tanke på konserter som har blitt Sigrid’s definitive plattform, og for de tusener av fans som kommer til å “føle bassen i mellomgulvet”, sier Sigrid, og legger til “Jeg går inn i studio og vet at jeg ønsker å lage et massivt refreng!”

«Mirror» er skrevet sammen med Emily Warren, Sigrids samarbeidspartner gjennom mange år, og Caroline Ailin (Dua Lipa, Julia Michaels) og er produsert av Sly (Jonas Brothers, Dua Lipa). «Mirror» ble opprinnelig skrevet på pianoet, i likhet med alt av Sigrid’s musikk. “Jeg er ikke en artist uten å skrive låter i studio, og jeg er ikke en låtskriver uten å opptre på scenen.” Studioet har alltid vært Sigrids trygge havn, men pandemien betød at studioet ble symbolsk, og scenen ble hennes inspirasjon og intensjon: å komme tilbake til fansen.

«Å spille live er en stor del av min identitet, så det er klart at jeg har savnet turnélivet. Jeg er takknemlig for tiden jeg har hatt nå til å skrive ny musikk (som jeg er utrolig stolt over), og gleder meg helt sjukt mye til å spille de live. Bare å gjøre seg klar altså, det her blir rått!» Avslutter Sigrid.Billetter i salg starter fredag 25. juni kl. 09.00.