Foto: Alyssa Nilsen

Musikknyheter.no søker personer med stor interesse for musikk, elsker å gå på konserter, skriver godt og har lyst til å drive med musikkjournalistikk på fritiden.

Vi trenger personer som kan bidra med oppdatering av musikknyheter, anmelde nye album, anmelde konserter og festivaler, samt reportasjer og gjøre intervjuer med alt fra mindre norske artister til internasjonale stjerner.

Vi ønsker blant annet å anmelde enda flere konserter over hele landet nå som det endelig er lov igjen. Vi har tilgang på presseakkreditering til de fleste konserter i Norge. Vi trenger særlig flere konsertanmeldere til både festivaler, store og små konserter i Trondheim, Stavanger, Bergen, Tromsø og Oslo, men også resten av landet.

Er dette deg eller en du kjenner?

Fortell litt om deg selv, din musikkinteresse, hva du liker og hva du hører på akkurat nå. Til søknaden håper vi at du også kan skrive to nyhetssaker du mener passer på Musikknyheter.no. Vil også gjerne at du lister opp dine tre beste låter og album fra i år.

Arbeidet er ikke lønnet, men lærerikt og gøy! Og et veldig bra sted å begynne om du vil jobbe journalistikk eller musikk i fremtiden. Flere av våre skribenter har gått videre til jobber i b.la. NRK, P3, VG og Dagbladet, og ikke minst til jobber i musikkbransjen. Men de fleste av oss har studier eller andre jobber ved siden av.

Kunne dette være noe for deg? Send en mail til: post(@)musikknyheter.no

Håper å høre fra deg!