Foto: Harper Smith

«Skate» kommer med en digg sommerferievibe som er visuelt regissert av Bruno Mars og Florent Déchard og medregissert av Philippe Tayag.



Anderson .Paak turnerte sammen på den europeiske etappen av hans 24K Magic World Tour. En jamsession på kvelden på veien låste opp en umiddelbar kjemi. Rett før verden skled i karantene, ringte Bruno Anderson: “Husker du den ideen vi hadde tilbake i 2017? La oss gjøre det." Én studioøkt vokste til et måneder langt samarbeid, som kulminerte "setlist of doom." Legendariske Bootsy Collins døpte Silk Sonic og kom inn som "spesiell gjestvert" for deres debutalbum, An Evening With Silk Sonic.

Silk Sonic ble endelig satt ut i det fri 5. mars 2021. I løpet av mindre enn en måned nådde debut -singelen "Leave The Door Open" over 230 millioner streams, og sitter i dag på 1,2 milliarder streams med over 346 millioner visninger av den offisielle videoen. Det hjalp også med strålende anmeldelser, inkludert Variety som bemerket at det “kunne vært en Best R&B GRAMMY®-vinner fra 1974.” Etter å ha begjært GRAMMY® Awards til #LetSilkSonicThrive, gjorde de sin debutforestilling med "Leave The Door Open" og serverte en kraftig hyllest til Little Richard.