R.E.M. slipper en 25-årsjubileum-utgave av sitt kritikerroste og noe undervurderte tiende studioalbum New Adventures in Hi-Fi. Bandet har delt en nydelig, alternativ versjon av låta "Leave" fra albumet.

Den nye utgaven, som kommer ut 29. oktober via Craft Recordings, vil inneholde det originale albumet, pluss B-sider og rariteter, samt en Blu-ray-plate med en 64-minutters film som opprinnelig ble brukt til å promotere albumet ved utgivelsen, en 30-minutters EPK, det originale albumet i både Hi-Res og 5.1 Surround Sound-lyd, og fem HD-restaurerte musikkvideoer. Samlingen kommer også med en 52-siders innbundet bok med arkivfotografier og liner notes.

Denne versjonen av "Leave" inneholder et sparsomt arrangement og ble opprinnelig spilt inn til filmen «A Life Less Ordinary» og frontmann Michael Stipe la ny vokal, som i en pressemelding sier:

- Jeg kan faktisk foretrekke denne versjonen fremfor den som er på platen ... vel, jeg vil ikke si jeg foretrekker det, det forteller bare en annen historie med den samme teksten.New Adventures in Hi-Fi, opprinnelig utgitt i 1996, og ble hovedsakelig skrevet og spilt inn på veien under bandets turné for suksessalbumet Monster fra 1994.

Musikkvideoen til «E-Bow The Letter» feat. Patti Smith har også blitt sluppet i HD.