Foto: GABRIELLE DUPLANTIER

Den utsolgte konserten med Gojira på Sentrum Scene flyttes etter stor etterspørsel til Oslo Spektrum! Konsertdatoen blir den samme, 19. januar 2022. Flere billetter i salg torsdag 2. september kl. 10:00.

Kjøpte billetter til Sentrum Scene vil gjelde som ståplasser i Oslo Spektrum.

Den franske revolusjonen: Briljante Gojira gjør headliner-konsert i Spektrum med sin grensesprengende og sjangeroverskridende metal.

Den franske kvartetten – Joe Dupliantier (gitar/vokal) og broren Mario (trommer), Christian Andreu (gitar) og Jan-Michel Labadie (bass) – har brukt de siste 15 årene på å bygge opp sin mørke, knusende metal med triumferende og fengende stadionrock-melodier.

Fra obskurt undergrunnsband til et av verdens største og mest kritikerroste. Grammy-nominasjoner, det første franske bandet i historien til å toppe prestisjetunge Billboard Hard Rock Albums og support-jobber for storheter som Metallica og Iron Maiden.

I april slapp Gojira sitt syvende album, «Fortitude», som fikk kritikerne til å rive av seg håret i ekstase. Og i januar smeller det i liveformat på Oslo Spektrum med et av vår tids viktigste og beste premissleverandører innen moderne metal.