The Needs. Pressefoto.

The Needs er Kvelertak-gitarist Maciek Ofstad, countryprins Bendik Brænne og Brænnes storebror og forhenværende vitenskapsmann Mattis. Rytmeseksjon extraordinaire består av Honningbarna-trommis og backline-dykker Nils Jørgen Nilsen og Knut-Oscar Nymo fra leve-punkerne i Oslo Ess.

I dag overrasker bandet fansen med sin karakteristiske radiovennlig fuzzpop med nytt slipp fra deres kommende album.

She Was Mye Girl er 2 minutter og 50 sekunder med kjærlighetssorg, pakket inn i en kommende allsang-favoritt.

Dette er kritikerroste The Needs sin andre smakebit fra deres kommende album.I tillegg til The Needs slipper også bandkompisene i Beachheads også ny musikk i dag.

Beachheads består av Vidar Landa og Marvin Nygaard fra Kvelertak på gitar og bass, Børild Haughom på vokal og Espen Kvaløy på trommer.

Hverdagens dagdrømmer og sosialrealisme er plotta inn på GPSen når Beachheads ruller ut på veien med singelen Down South!

Down South er den andre singelen fra Beachheads kommende andrealbum produsert av Frode Strømstad (I Was A King) og mikset av Bård Ingebrigtsen (Frøkedal, Valkyrien Allstars).

Låta kombinerer uanstrengt den knivskarpe amerikanske powerpopen til The Go-Betweens og The Replacements med dedikert engelsk tweepop og psych punk ala Television Personalities og Stone Roses. Med gjestevokal av Anne Lise Frøkedal og produsentarbeid av Frode Strømstad fra I Was a King presenterer Beachheads et håpefult sountrack for romantiske underdogs.

Bandet forteller om Down South:
"Down South er en nostalgisk gjengivelse av svunne dager, med følelser av lengsel, tilhørighet og gleden av og tidvis komme tilbake. For oss passer stemningen i sangen veldig godt med teksten. Vi skrev og spilte inn en demo av denne sangen på Marvins kjøkken i leiligheten hans i Stavanger under lockdown i mai i fjor. Noen av opptakene fra demoen kom faktisk med helt til den siste miksen, da det var umulig å gjenskape Marvins shaker laget av toalettpapirruller og Ben’s Original ris."Beachheads selvtitulerte debutalbum fra 2017 fikk strålende tillbakemeldinger fra magasiner som Rolling Stone og Stereogum, og ble også valgt ut som ukas album i "tastemaker"-publikasjoner som Visions og Slam.