Foto: Guro Sommer



I september slapp Elly, eller Ellen Marie Løkslid, sitt første album på åtte år. The Company Of You ble hennes tredje studioalbum, der hun synger om barndomshjemmet, gamle vennskap og ny kjærlighet. Som en hale til tredjealbumet, kommer Elly nå med låten This Place by the Sea - A Friday Afternoon. This Place By The Sea er å finne på det siste albumet, men dette er en alternativ versjon med en mer grandios instrumentering. Til nå er det kun de som har kjøpt vinylversjonen av albumet som har fått høre "A Friday Afternoon"-versjonen. Nå slippes den for første gang digitalt.

Sanger og låtskriver Ellen Marie Løkslid debuterte med albumet Heal My Heart i 2011, og to år etter kom oppfølgeren To Somewhere Peaceful.
Hennes tidligere utgivelser spenner fra pop til singer/songwriter, blues, country og jazz. Nå er det popsjangeren som først og fremst har stått i fokus.
This Place by The Sea er opprinnelig en hyllest til stedene og menneskene som får hjemme til å føles "hjemme". Låten ble skrevet den første sommeren Elly bodde i Larvik, en by som var en stor kontrast til barndomsstedet hennes Hjartdal i Telemark. Her synger hun om brødrene Peter og Willie som drar hjem dit de vokste opp om sommeren. Der utforsker de alle stedene de pleide å henge, møter alle menneskene de en gang kjente og har den årlige sommerfesten på stranda.