Foto: Cathrine Wessel

I forrige uke slapp Highasakite to nye singler, samtidig som de kunne fortelle at albumet "Mother" kommer den 28. januar. Nå offentliggjør publikumsfavorittene at det også er flere store konserter på planen.

Den seneste tiden har vi fått servert ikke mindre enn fire nye Highasakite-låter, samtidig som "Mother" har fått slippdato i januar.
På konsertfronten derimot, har det naturlig nok vært stille også fra Highasakite. Helt til nå. Óg, det er dessuten STORE planer som varsles. Som det står i konsertbeskrivelsene:

- "Norges største band er tilbake, og det med et stort smell! Highasakite starter et helt nytt kapittel med en serie eksklusive og unike sommerkonserter som garantert kommer til å ta pusten fra publikum. Bandets mastermind, Ingrid Helene Håvik, har i de siste tre årene virkelig gjort alvor av kreativiteten fra sin utømmelige idébank. Sammen med blant andre makker og produsent Trond Bersu har hun utviklet et show som vil være det mest storslagne, spektakulære, og påkostede vi kommer til å få presentert fra en norsk festivalscene i tiden som kommer. Knapt noe annet band har preget norsk musikk de siste ti årene slik som Highasakite. En rekke Spellemannspriser, utsolgte arenakonserter, headlinere på alle landets største festivaler - og ikke minst førsteplasser både på radio- og salgslister - er noe av det som gjør bandets merittliste svært imponerende. Med denne turneen vil bandet sette ytterligere spor. Dette blir stort. Dette blir det neste nivået."Konsertene som offentliggjøres i dag er følgende:

11. juni / Trondheim / NEON Festival
17. juni / Oslo / Fornebu Music & Arts Festival
5.-6. juli / Grimstad / Skral Festival
26. august / Bergen / Bergenhus Festning

* Billetter er i salg fra førstkommende fredag, bortsett fra NEON Festival hvor billettene allerede er lagt ut for salg.

Tidligere har Highasakite offentliggjort følgende konserter:

20. april - Store Vega, København
22. april - Kesselhaus, Berlin
27. april - O2 Academy Islington, London.
2. mai - Nalen (store), Stockholm
3. mai - Pustervik, Gøteborg