Det kritikerroste metalbandet Ghost inntar Oslo Spektrum lørdag 30. april! Med seg som support har de Uncle Acid & The Deadbeats og Twin Temple.

I april og mai 2022 legger det prisvinnende bandet ut på sin største arenaturné noensinne, og deres mørke ekstravagante show blir å se i 23 byer i Europa.

Bandet slapp nylig sin første nye singel på 2 år, «Hunter’s Moon», som er en del av soundtracket til filmen «Halloween Kills». Sjekk ut den fantasmagoriske musikkvideoen regissert av Amanda Demme.Ghost har alltid utfordret og skapt overskrifter. Noe som har ført til at de har opparbeidet seg fans verden over, samt vunnet både Grammy og flere svenske Grammis. I mange år har vi fulgt deres mytiske og okkulte historier gravert i metallmusikk, som tar for seg og stadfester bandets posisjon som et av de viktigste rock- og metallbandene akkurat nå.

Svenskene har spilt flere headlinerkonserter i Oslo, og gjestet Spektrum med sin «A Pale Tour Named Death» i 2019. Denne gangen er det «Imperatour – Europe 2022» som står for tur, og vi er klare for et nytt kapittel i den myteomspunnede sagaen om Ghost!Billetter i salg fredag 26. november kl. 10.00.