Foto: Andra?s Gyo?rgy Varga

Etter spellemannspris og TV-opptreden er The Good The Bad and The Zugly klar for å prøve lykken igjen med nytt album og stor turné! Deres sjette album ved navn "Research and Destroy" slippes i april 2022, og med på laget har de igjen fått produsent Anders Nordengen som siden sist også har jobbet med Oslo Ess og Death by Unga Bunga.

Scandirockens reddende engler fortsetter med det de kan og lanserer 8. desember "Nostradumbass", den første singelen fra bandets sjette fullengder. Med beksvart humor og Europas beste låttitler har de norske punkerne i The Good The Bad and The Zugly bygget en dedikert følgerskaremed deres miks av scandi-rock, fårete 90-tallsrock og fengende skatepunk. I en tid hvor alle skal optimalisere seg selv ved å forandre og fornye seg, føler Zugly seg "gode nok som de er" og kjører på med samme oppskrift som alltid.The Good The Bad and The Zugly er de ekte sliterne fra gølvet i rusøkonomien i Oslo, og de har lange tider på begge sider av baren på Last Train bak seg. Sosial ulikhet har vært en het potet i årets valgkamp, og bandet kjenner forskjells-Norge bedre enn de fleste etter at det oppsto klasseskiller innad i bandet da frontmann Ivar Nikolaisen plutselig ble hanka inn til et rockestjerneliv i Kvelertak. Dermed kan GBZ med større etos enn før overbevise med tekster med en salig blanding av interne vitser og sviende samfunnskritikk, for sant til å sies uten å dekkes av et lag av Scandi-gitarsoloer. GBZ er sånn sett et innblikk i folkesjela!

Bandet utdyper:

- Fra internasjonale statsledere til bygdeidioten du møter på reunion-fest med ungdomskolen; å komme med udokumenterte spådommer om framtida virker å være et populært tegn i tida. Nå om dagen kan Nostradumbass finnes på ethvert mørkt gatehjørne, poppe opp brått og uanmeldt på enhver sosial sammenkomst, eller skjule seg bak ethvert anonymt brukernavn på nettet - klar til å profetere om hvilken jævel som befinner seg bak trollkostymet i Maskorama!

Research and Destroy slippes 8. april 2022 på Fysisk Format.