Foto: Jonathan Vivaas Kise

Indie-yndlingene i Team Me kom tilbake til musikkscenen denne høsten med singelen "Song for a Drummer""Song for a Drummer". Låta, som blant annet har vært å høre på større indie-radiostasjoner i Frankrike, Tyskland og Nederland, blir en av mange nye låter når de legger ut på norgesturné våren 2022.

Bandet slipper nemlig enda en singel, og annonserer samtidig at deres tredje studioalbum, "Something In The Making" slippes 11. Mars 2022. Det hele skal feires dagen etter på Rockefeller i Oslo. Singelen "Just Another Sleepless Night in the Dark" hører du her:Albumet, som blir bandets første på syv år, er produsert av frontfigur og låtskriver Marius Drogsås Hagen, og følger opp Spellemannbelønnede To The Treetops! (2011) og oppfølgeren Blind As Night (2014).

Albumet er mikset og mastret av ingen ringere enn Grammy-belønnede Darrell Thorp (Foo Fighters, Radiohead, Beck) og Emily Lazar (Foo Fighters, Sia, Coldplay). Bandets resterende medlemmer Simen Schikulski, Simen Sandbæk Skari, Julie Ofelia Ossum Østrem, Elida Inman, Uno Møller Christiansen og Bjarne Alexander Ryen Berg har som vanlig bidratt stort på innspillingen.

For å utvikle og utforske eget emosjonsregister har Drogsås Hagen brukt mye av den siste tiden på å reflektere over de formative årene i sitt liv. Det hele har resultert i store mengder ny musikk, hvor han spesielt har dratt stor nytte av å reise tilbake til barndommen i Elverum hvor hans musikalske reise startet.

- Musikken har alltid vært en ventil for meg, og i det siste har den tatt meg med tilbake til barndommen og oppveksten, og dannet grunnlag for en slags videre reise”, forteller Drogsås Hagen, en reise som er i kontinuerlig forandring

Inspirasjonen som har kommet ved å gjenbesøke barndom og oppvekst har også ledet til neste steg i det visuelle universet for Team Me. Sammen med produksjonsselskapet OnzOnz og regissør og fotograf Ingeborg Løvlie har bandet nemlig inngått et spennende prosjekt som inviterer fans og følgere til å se verden “gjennom et barns øyne”.

Løvlie har lenge hatt en fascinasjon for hvordan barn ser verden, "fordi de viser en verden jeg er inspirert og fascinert av på en rå og upolert måte". I samråd med Drogsås Hagen begynte de på det visuelle prosjektet for Team Me sommeren 2021, som har resultert i unike innblikk i et barns hverdag. Løvlie fikk muligheten til å samarbeide med et barn som har takket ja til å feste et GoPro-kamera til seg gjennom flere perioder de siste månedene. Fra et “point of view”-perspektiv inviterer barnet seeren inn til sin verden som består av finurlige oppdagelser, erfaringer om livet og uforutsette handlinger.

Norgesturné våren 2022

12. mars // Rockefeller // Oslo
17. mars // Ælvespeilet // Porsgrunn
18. mars // Central Scene // Elverum
19. mars // Verket Scene // Moss
25. mars // Kulturhuset // Bergen
26. mars // Tou // Stavanger
1. april // Terminalen // Ålesund
2. april // Byscenen // Trondheim