Foto: Foto: Filmawai

Jungle, Caribou og Helado Negro bekreftet til PiPfest 2022.

– Kommer til å skape akkurat den sommerfestivalstemninga publikummet vårt fortjener, sier presseansvarlig.

– Etter en nedstengning som kom brått på oss alle, er det godt å glede seg over at det skal danses til denne lineupen om et knapt halvår. Dette er tre favoritter fra PiPfest-kontoret, som vi vet kommer til å skape akkurat den gode sommerfestivalstemninga publikummet vårt fortjener, sier Lars Tefre Baade presseansvarlig for PiPfest.

Jungle spilte under PiPfest 2019, til strålende mottakelse fra publikum og anmeldere. Nå er det bekreftet at Londons kuleste duo kommer tilbake til festivalen, fredag 17. juni 2022. Inspirert av 70-tallets funk, disko og soul - og et liveband bestående av syv medlemmer, komplett med korister og perkusjonister - sørger Jungle alltid for å skape dansegulv. I år kom deres tredje album «Love In Stereo", deres mest dansbare til nå.LES OGSÅ: Jungle på Piknik i Parken i 2019: En jungel av rytmer og groove


Dan Snaith, bedre kjent som Caribou, har gitt ut intelligent elektronisk dansemusikk i over tjue år. I 2022 kan han vinne en Grammy for lykkepillen av en låt, «You Can Do It». En frenetisk house-låt inspirert av gleden han følte da hele familien ble vaksinert. Torsdag 16. juni 2022 spiller kanadieren på en dato headlinet av Röyksopp. Elektronika-fans: Kjenn deres besøkelsestid!

Den Brooklyn-baserte artisten og kunstneren Helado Negro opplevde et internasjonalt gjennombrudd i 2019 med albumet «This Is How You Smile». Årets oppfølger «Far In» er myk og luftig låtskriverkunst, som skapt for sol, sommer og parkfestivaler. Pitchfork anmeldte albumet til 8/10, etter å ha gitt «This Is How You Smile» 8.5/10, to år før.

pipfest.no