- Tre dager før premieren på tv-serien Peacemaker droppet vårt bookingbyrå, United Stage, oss fordi det var for liten interesse for bandet, forteller sanger Åge Sten Nilsen til Billboard.

- Jeg sa til dem at de kanskje burde vente et par dager, forteller Nilsen videre.

På det tidspunktet visste de allerede at «Taste It» ville være med i den elleville åpningssekvensen til den massive HBO-serien. Wig Wam var bare på utkikk etter noen oppvarmingsjobber for å hjelpe til med det som de antok ville bidra til økt interesse, takket være tv-serien.

Og bandet fikk riktig.

Åpningssekvensen til serien med Wig Wams klassiske 2010-hit «Do You Wanna Taste It» har allerede tatt verden med storm, og har skapt den største buzzen for bandet på over 10 år. TV-serien er en av verdens mest populære om dagen, og både youtube-klipp og audio streames i milliontall.Wig Wam er tilbake dermed ute med både nytt album, «Never Say Die» og ikke bare en, men to sanger i den nye D.C Comics superheltserien «Peacemaker» fra Hollywood-filmskaperen James Gunn. Og ikke minst med nytt bookingbyrå! All Things Live har signert de gamle glamrockerene fra Halden.

- For en som har hatt alle roller i dette bandet, inklusive plakat-oppheng, er det utrolig befriende og deilig å vite at vi nå ENDELIG er i de aller, aller beste hender på management og booking. For aller første gang i min karriere kan jeg nå fokusere på å være artist og frontman i Wig Wam. Gleder meg til fortsettelsen!, sier Åge Sten Nilsen om den nye tilværelsen.

Wig Wam ble grunnlagt i 2001 og tre år senere ga de ut sitt debutalbum «667.. The Neighbour of the Beast». Året etter vant de den norske finalen i Eurovision Song Contest med megahiten «In my Dreams» som toppet de norske hitlistene i 6 uker og holdt seg på topp 10 i hele 19 uker. Bandet gjorde etter hvert stor suksess både i Norge og i utlandet og mottok både gull- og platinapriser for sine utgivelser «In My Dreams» (singel), «Hard To Be A Rock'n'Roller» og «Wig Wamania».

Bare i 2005 spilte Wig Wam over 200 liveshow for mer enn 300 000 mennesker og i årene etter var bandet på turné i både Japan, Tyskland, Spania, Sverige, Frankrike, England og Italia. I 2010, samme år som «Do You Wanna Taste It» toppet listene, varmet bandet opp for megastjernene KISS i Oslo før de 3 år senere, 31. august 2013 la inn årene og holdt sin aller siste konsert.

Men nå, 9 år senere er altså Wig Wam tilbake og det med et smell!

Deres nyeste album «Never Say Die” har fått strålende anmeldelser i både norsk og internasjonal musikkpresse, hvor flere har gått så langt som å mene at det er bandets aller beste skive og med drahjelp fra «Peacemaker» har bandet en utrolig spennende tid i vente.Les vår anmeldelse av Never Say Die