Foto: András György Varga

Brenn selvhjelpsbøkene og finn fram scandi-rocken. Livet er mørkt, og skal du overleve må du slutte å fornekte det.

The Good The Bad and The Zugly er i dag ute med "One-Dimensional Man", den andre singelen fra bandets sjette fullengder "Research and Destroy".Bandet forteller:

Det har kommet GBZ for øret at negativitet som tanke- og uttrykksform blir stadig mindre sosialt akseptert. Låta One-Dimensional Man er derfor en ode til viktigheten av negativ tenkning, en hyllest til den evige fornektelsen, og ikke minst, en krigserklæring i kampen mot PMA/Positive Mental Attitude!

Med beksvart humor og Europas beste låttitler har de norske punkerne i The Good The Bad and The Zugly bygget en dedikert følgerskare med deres miks av scandi-rock, fårete 90-tallsrock og fengende skatepunk.

The Good The Bad and The Zugly er de ekte sliterne fra gølvet i rusøkonomien i Oslo, og de har lange tider på begge sider av baren på den legendariske rockebula Last Train bak seg.

Frontmann Ivar Nikolaisen har blitt rockestjerne i Kvelertak, resten av gjengen står på stedet hvil, men Zugly er ikke et skip man forlater! Han fortsetter å skrike ut GBZs tekster med en salig blanding av interne vitser og sviende samfunnskritikk for sant til å sies uten å dekkes av et lag av Scandi-gitarsoloer.

Anders Nordengen som siden sist også har jobbet med Oslo Ess og Death by Unga Bunga står for produksjon sammen med gitarist Eirik Melstrøm.

Albumet «Research and Destroy» slippes 8. april