Foto: Raphael Chatëlain

Det kan i blant være vanskelig å ta avgjørelser. Å gripe muligheten til å presentere Susanne Sundfør på en festival, er ikke en vanskelig avgjørelse. Hun er et unikt talent og vi fører stolt opp navnet hennes på Loaded-plakaten, skriver festivalen.

Det har foreløpig blitt seks album fra Susanne Sundfør, og hun har omtrent spilt på det som er av konsertscener og festivaler i Norge. Hun hamstrer strålende kritikker for sine utgivelser, så vel som Spellemannpriser. Det er kort og godt en bemerkelsesverdig karriere 35-åringen har skapt allerede.

Sundfør er ikke redd for å skifte ham og bevege seg mellom sjangre, og vi er svært spent på å se hva hun har planlagt for Loaded! Dette blir eneste mulighet til å se henne på en festivalscene i Norge i 2022!

Den nye festivalen i Oslo forsetter å imponere med et strålende program. Tidligere i uka slapp de meget lovende Wet Leg.

Loaded er en ny byfestival i Oslo, med arena på Vulkan og Nedre Foss på Grünerløkka. Susanne Sundfør legges til plakaten som allerede inkluderer The National, Wilco, Sharon Van Etten, Thomas Dybdahl, The Dandy Warhols + enda flere. Flere artister vil også bli lagt til programmet utover vinteren og våren.