Låten heter «I Just Want That Movie Ending» og er en rockebanger av en kjærlighetslåt.

«I Just Want That Movie Ending» er en låt om ubesvart kjærlighet. Den beskriver smerten du kjenner når personen du elsker mer enn noe annet, ikke føler det samme. De vet ikke engang at du eksisterer. Tittelen er den hjerteskjærende erkjennelsen at selv om du vil ha en eventyrslutt kommer det aldri til å skje, siden du ikke kan få noen til å forelske seg i deg.Det selvutnevnte deathpop-bandet er noe helt for seg selv. Hardcore møter metal møter pop møter punk. Blood Command har blitt kalt «en av verdens best bevarte hemmeligheter» av Rock Sound, hatt et av Årets album hos Kerrang! og blitt applaudert av Metal Hammer, og egentlig av de fleste som har kommet over dem. Blant annet var Cult Drugs Årets album i BT 2017. Låten Afraid Of Water ble til og med tatt med i boken 666 Songs to Make You Bang Your Head Until You Die, en bok som tok for seg de beste rocke-og metallåtene på planeten fra 1960 til 2020.

Blood Command har tidligere turnert med Biffy Clyro, Kvelertak, Rolo Tomassi og Skindred, i kjølvannet av deres kritikerroste EPen Return of the Arsonist, den konseptuelle etterfølgeren til Hand Us The Alphamale EP fra 2011.

Bandet har også delt scener med band som Refused, Tragedy, Comeback Kid og Gallows, og har spilt store internasjonale festivaler som Download Festival, The Great Escape og flere ganger på Roskilde. Her hjemme har de gjort Øya flere ganger, i tillegg til spots på både Slottsfjell, Malakoff, Bergenfest, Træna og Hove.

Nå, signert på det legendariske UK-labelet Hassle Records og med australske Nikki Brumen som ny frontfigur.

Foto: Øystein Grutle Haara