Foto: András György Varga

Spiller man gretten og grumsete punkrock lenge nok, så blir det til slutt fart i økonomien. Det er vel knapt noen hemmelighet at GBZ er et særs lukerativt aktiva for Fysisk Format, Diger og Platebutikken Tiger. Ja GBZ finansierer ikke bare alskens puslete indierock og gnikkete pling plong fra moderskipet, de har mer eller mindre egenhendig besørget at Fysisk Format-sjef Kristian Kallevik har hatt råd til å kjøpe et stort hus i Siggerud med høner og det hele. Ikke rart GBZ bare kalles Skandirock-banken internt.

Bridge and Tunnel Guy er tredje og siste singel fra deres sjette album ved navn "Research and Destroy" slippes i april 2022, og med på laget har de igjen fått produsent Anders Nordengen som siden sist også har jobbet med Oslo Ess og Death by Unga Bunga.Zugly sier:

- Veit du, at rett utenfor byen, så kan du få deg et stort hus for det samme som det koster for en sliten 1-roms i sentrum? Og det beste er at det bare er en femten minutters busstur unna, og kanskje ti små til med T-banen, og så en kort gåtur til slutt. Men det er jo så nærme Marka, og du kommer til å henge med vennene dine like mye som du pleier. Du kommer I HVERT FALL ikke til å få deg barn og stasjonsvogn og bikkje og abonnement på Harvest Magazine. Og grunnen til det, veit du hva det er, det er fordi det bare er en ørliten tur over brua, og så gjennom tunnelen. Null stress.

Research and Destroy slippes 8. april 2022 på Fysisk Format.