Høsten 2022 kommer Primus til Oslo Spektrum.

Bandet som ble dannet på midten av 80-tallet har gjennom flere tiår inspirert andre artister. Lørdag 10. september kan publikum endelig få oppleve dem på norsk jord med turneen A Tribute to Kings, en hyllest til prog rock legendene Rush. For både Primus og Rush fans blir det definitivt en live opplevelse av de sjeldne når Primus fremfører Rush sitt album A Farewell To Kings i sin helhet i tillegg til sine egne låter.

Sist vi hadde de i Norge solgte de ut Sentrum Scene på kort tid, så vi gleder oss selvfølgelig til å ønske dem velkommen i Oslo Spektrum. Det blir en super ramme når de nå gjør denne tribute-turneen for å hedre heltene sine i Rush, sier arrangøren A Comic Soul.

Som store Rush-fans har Primus lenge hatt et ønske om å gjøre en slags hyllest-tour for å hylle idolene sine.Rush’s Hemisphere turné var min første konsert, og A Farewell To Kings det første albumet jeg hørte av disse, forklarer bassist Les Claypool om sitt forhold til Rush og litt om bakgrunnen for turneen. Primus åpnet også for Rush i 1992.

Bandet er kjent for å holde fantastiske live show hvor hele salen omdannes til en eneste stor moshpit. Hyllet som ett av 90-tallets mest orginale band med sin sjangerblanding av metall, funk og progrock kommer de til Oslo med den ultimate besetningen bestående av Claypool, gitarist Larry “Ler” LaLonde, og trommis Tim “Herb” Alexander.

Vil du sikre deg en god plass? Musikknyheter gir deg eksklusiv tilgang til lukket forsalg som starter onsdag 23. mars kl 10. Kjøp billetter her

Det blir også etterfest!

Arrangør A Comic Soul vil sammen med Kniven og Revolver invitere til offisiell etterfest 10. september etter konsert. Her blir det gratis inngang og herlig 90-talls alternativ rock/metal/pop. Følg med på Kniven/Revolver sine Facebook-sider for detaljert program!

Vi har også fått noen billetter og trekker 2 heldige vinnere som får ta med seg en venn på konserten. Skriv PRIMUS i skjemaet under og du er med i trekningen.