Primus spiller i Oslo Spektrum lørdag 10. september! Og vi har billetter som kan bli dine!

Bandet som ble dannet på midten av 80-tallet har gjennom flere tiår inspirert andre artister. Lørdag 10. september kan publikum endelig få oppleve dem på norsk jord med turneen A Tribute to Kings, en hyllest til prog rock legendene Rush. For både Primus og Rush fans blir det definitivt en live opplevelse av de sjeldne når Primus fremfører Rush sitt album A Farewell To Kings i sin helhet i tillegg til sine egne låter.

Sist vi hadde de i Norge solgte de ut Sentrum Scene på kort tid, så vi gleder oss selvfølgelig til å ønske dem velkommen i Oslo Spektrum. Det blir en super ramme når de nå gjør denne tribute-turneen for å hedre heltene sine i Rush, sier arrangøren A Comic Soul.

Vil du sikre deg en god plass? Musikknyheter gir deg eksklusiv tilgang til lukket forsalg som starter onsdag 23. mars kl 10. Kjøp billetter her

Det blir også etterfest!

Arrangør A Comic Soul vil sammen med Kniven og Revolver invitere til offisiell etterfest 10. september etter konsert. Her blir det gratis inngang og herlig 90-talls alternativ rock/metal/pop. Følg med på Kniven/Revolver sine Facebook-sider for detaljert program!

Vi har også fått noen billetter og trekker 2 heldige vinnere som får ta med seg en venn på konserten. Skriv PRIMUS i skjemaet under og du er med i trekningen.