Foto: Erika Kamano

Det kritikerroste og prisvinnende Gen Z-ikonet beabadoobee annonserer hennes kommende andre studioalbum Beatopia (uttales Bay-A-Toe-Pee-Ah). Platen, som har fått slippdato fredag 15.juli på Dirty Hit (Wolf Alice, The 1975 etc).

Samtidig slipper hun i dag den strålende nye låten Talk, som kommer sammen med en høyenergisk video regissert av Alexandra Leese og Luke Casey. 150 av Beas største fans og hennes nærmeste venner er med i videoen.

Bea om låten:

- Jeg skrev Talk rett etter den første platen. Jeg var besatt av tirsdager fordi jeg syntes at det var den beste kvelden å gå ut på. Ikke for mye folk og kaos, men akkurat nok til at man kunne ha det gøy. Generelt handler det om å gjøre ting som ikke nødvendigvis er sunt eller bra for deg, men som du ikke klarer å la være. Det er som den uunngåelige følelsen du får som du ikke blir kvitt og du vet at det egentlig er en dårlig idé, men du elsker den uansett så du bare gjør det likevel.Utgivelsen av Talk sparker i gang beabadoobees største og mest spennende år så langt, med bekreftede support-turnéer i USA med Halsey og Bleachers og festivaler over hele verden, som inkluderer Coachella, Glastonbury, Governor’s Ball, Summer Sonic, Mad Cool, Rock En Seine, TRNSMT og en rekke flere. Aller mest spennende for oss, er det kanskje at hun spiller på Øya 11.august.