Soccer Mommy lager indierock fra soverommet, og ble beskrevet som et friskt og energisk pust da hun spilte på Øyafestivalen i 2019. Nå er hun tilbake med nytt album, Sometimes, Forever, og 9. september spiller hun sin første klubbkonsert i Norge, og det på John Dee!

Soccer Mommy er prosjektet til 20 år gamle Sophie Allison fra Nashville. Hun gikk på lokale konserter og hang med andre musikere, men holdt sin egen låtskriving hemmelig.

«I’ve played music since I was six and I always wrote songs just for myself. I did it for fun, posting songs on Tumblr, Bandcamp, and Soundcloud. I didn’t think anyone would notice”, sier Allison.

Men sommeren før hun begynte på college, forandret alt seg. Hun kjøpte en digital opptaker og begynte å eksperimentere med produksjon. Folk begynte å prate om henne, noe som ledet til live-konserter og til slutt en platekontrakt. I 2017 ga hun ut det kritikerroste albumet «Collection», som ble spilt inn på soverommet.

Det unge talentet har turnert med blant annet Mitski, Jay Som og Slowdive, og var en av kvinnene i New York times sin artikkel «Rock’s Not Dead, It’s Ruled By Women». Soveromsprosjektet til Sophie Allison er nå et fulltidsband.

I tillegg til å annonsere ny turnè er hun også ute med ny låt: