Aiida fikk æren av å covre fantastiske Stevie Nicks i et videoprosjekt i samarbeid med Berklee Popular Music Institute og Primary Wave på Kvinnedagen 8. mars. Primary Wave som er Stevie Nicks publisher skulle gjøre en markering på jubileumsdagen og ønsket å slippe en cover med video Videoen har nå over 550.000 avspillinger, og i dag kommer den offisielle releasen produsert av Rolf Bendik Johnsen.

Hør den på Spotify

Hennes siste utgivelser har mottatt gode kritikker, og hun markerte seg skikkelig som en ny Norsk pop-komet når singelen “Talk About (what?)” gikk opp til topp 10 mest spilte på Norsk radio i 2021. Med flere festival bookinger i sommer og nytt eget materiale på vei kommer Aiida til å ha det travelt i 2022. Hun skal blant annet spille på gigantiske Lollapalooza.Aiida sin versjon av “Landslide” treffer deg rett i hjerte, og dette kan være fordi teksten traff henne veldig personlig. Hun har dette å si om låten og prosessen:

- Landslide endte med å bli et veldig personlig prosjekt . I låta skriver Stevie Nicks om et «Landslide»i hennes liv. Samtidig , gikk familien min gjennom et eget Landslide , da vi prosesserte å miste et veldig nærme familiemedlem. Teksten er helt fantastisk, uansett hvordan man velger å kle låta.