Den kritikerroste singer/songwriteren Angel Olsen slipper albumet Big Time i juni, og til høsten kommer hun endelig tilbake til Rockefeller!

Samtidig slipper hun musikkvideoen til den første sangen "All The Good Times" som er regissert av Kimberly Stuckwisch.

"Big Time" er et album om den ekspansive kraften til ny kjærlighet, skrevet i den tiden Olsen kom ut som skeiv, og fikk sin første opplevelse av skeiv kjærlighet og hjertesorg. Under Olsens prosess med å forsone seg med særheten sin og konfrontere traumene som hadde hindret henne i å akseptere seg selv fullt ut, følte hun at det var på tide å komme ut til foreldrene, en hindring hun hadde unngått en stund. "Noen opplevelser får deg til å føle deg som om du er fem år gammel, uansett hvor klok eller voksen du tror du er", skriver hun om den tiden.

Etter den tårevåte, men lettende samtalen, feiret hun med partneren, venner, østers og vin. "Endelig, i en moden alder av 34, var jeg fri til å være meg". Tre dager senere døde faren hennes; begravelsen hans ble anledningen for Olsen til å introdusere sin partner for familien. Bare to uker senere fikk Olsen telefon om at moren hennes var på legevakten. Og en ny begravelse kom raskt i hælene på den første. Nok en tur tilbake til St. Louis, nok en sorg å møte, nok en fordypning og intensivering av denne fortsatt nye kjærligheten. Tre uker etter morens begravelse var hun i studio og spilte inn, "Big Time".Angel Olsen slo igjennom for alvor med det strålende albumet Burn Your Fire For No Witness (2014), og har siden fulgt opp med My Woman (2016) og All Mirrors (2019), som begge fikk panegyriske tilbakemeldinger over hele linja.

I fjor hadde hun en hit med «Like I Used To», sammen med Sharon Van Etten. Pitchfork ga låta en 'Best New Track'-betegnelse, og skrev «The whole thing feels momentous, predestined to be a crowd-pleasing set closer, and the lyrics add to its casual grandeur».

3. juni slipper Angel Olsen albumet Big Time, noe vi gleder oss ekstremt til. Rockefeller var tettpakket når hun besøkte Oslo sist, i februar 2020.

Rockefeller mandag 10. oktober 2022.