Foto: Cecilie Andrea Torp

SKAAR og Metteson varmer opp for Sigrid når hun inntar Oslos Storstue, Spektrum, fredag 6. mai! Gjør dere klare til verdens største releasefest, når Sigrid feirer albumet som kommer ut samme dag!

For SKAAR har musikken alltid vært en ventil for å håndtere et sterkt indre følelsesliv, og det løsnet da hun forsto at hun måtte kutte ut behovet for å bli likt, og stole på at det hun lager er godt nok. I 2021 fulgte slapp hun den akustiske låtsamlingen «Waiting», som viste et mer nedpå og sårt lydbilde enn tidligere. Aftenposten skrev blant annet at albumet viste et enormt potensial og at (...) Ingen skal så tvil om Skaars kraftfulle og vakre vokal, og de akustiske produksjonene gjør alt rett for å vise dette frem.

Etter en turbulent tid, hvor det å ventilere gjennom låtskriving har vært viktigere enn noen gang, er SKAAR snart klar for å slippe debutalbum sitt.

«Det er heilt vanvittig sjukt at eg får bli med å varme opp for Sigrid i Oslo Spektrum!! Ho er ein artist eg har sett opp til i mangen år og som eg elskar, så det er verkeleg ein draum at dette skjer <3 Er dritnervøs men gledar meg aller aller mest!!»

Metteson er hjertebarnet til Sverre Breivik som sammen med bergensvenner gir prosjektet danseføtter, og har allerede fått oppmerksomhet i både inn- og utland som én av de nyeste stjernene som skinner ekstra sterkt på fremtidens himmel.

EP-debuten “Convince me” som kom i fjor er en konsentrasjon av all den energien og de bølgedalene man opplever i 20-åra, og for Metteson er det er slutten på en lang bryggeperiode, og champagnekorken som skyter ut og starter festen. Med singlen «Under Your Shirt» og påfølgende TV-debut hos Anne Lindmo, virker det som champagnekorken allerede har skutt i gang det som kommer til å bli en stor musikalsk artistreise. Han har nylig spilt en kritikerrost konsert på et utsolgt Sentrum Scene!

«Det er utrolig kult å få spille i Spektrum, spesielt for å varme opp for en som har stilt opp og heiet på Metteson fra starten. Nå er det min tur til å kjøre opp publikum og lage stemning for Sigrid, og det føles helt riktig. Det blir en fest!»

Sigrid sitt nye album «How To Let Go» slippes fredag 6. mai og etter å ha hørt de første smakebitene er vi sikre på at både album og konsert blir en magisk opplevelse!