Soundcloud, den populære musikkstrømmesiden, har annonsert at den vil sende flere annonser. Selskapet tok beslutningen for å generere mer inntekt og bli lønnsom. Mange brukere av siden er ikke fornøyd med endringen, og har tatt til sosiale medier for å uttrykke sin misnøye.

I denne artikkelen skal vi se nærmere på hva Soundcloud er og hvorfor denne avgjørelsen har vært så kontroversiell.

Hva er Soundcloud?


Soundcloud er et populært nettsted for musikkstrømming som lar brukere laste opp, dele og lytte til musikk. Siden har et stort utvalg av sanger, og brukes av millioner av mennesker over hele verden.

Soundcloud-historie


Siden ble grunnlagt i 2007, og har vokst i popularitet siden den gang. I 2012 samlet selskapet inn 50 millioner dollar i finansiering, og har utvidet virksomheten siden den gang.

Hvordan ser annonsene ut?


Annonsene på Soundcloud er korte lydklipp som spilles av mellom sangene. De er vanligvis 30 sekunder lange, og er tydelig merket som annonser.

Hvordan kan du fjerne annonser?


Hvis du er en Soundcloud-bruker, er det en måte å fjerne annonser på. Du kan gjøre dette ved å registrere deg for et betalt abonnement. Betalte abonnenter trenger ikke å lytte til annonser, og de får også andre fordeler, som høyere lydkvalitet og tidlig tilgang til nye funksjoner.

Hvorfor er folk opprørt?


Folk er opprørt fordi de føler at Soundcloud blir mindre brukervennlig. Ved å introdusere flere annonser vil brukerne bli tvunget til å lytte til dem, og dette kan potensielt ødelegge opplevelsen av å bruke siden. I tillegg føler mange at selskapet bør fokusere på å forbedre musikkutvalget, i stedet for å tjene penger på annonser.

Kjøp et abonnement i utlandet med VPN


Hvis du virkelig ikke vil høre på annonser, er det en måte å omgå dem på. Du kan kjøpe et Soundcloud-abonnement i et annet land, hvor prisene er lavere. Deretter kan du bruke et VPN

Fjerner Adblock Soundcloud-annonser?


Adblock er en populær nettleserutvidelse som blokkerer annonser på nettsteder. Imidlertid fungerer det foreløpig ikke med Soundcloud. Dette betyr at du fortsatt må lytte til annonsene hvis du bruker Adblock.

Hvor dyrt er Soundcloud?


Soundcloud er en gratis tjeneste, og det koster ingenting å bruke den. Men hvis du ønsker å fjerne annonser, kan du gjøre det ved å registrere deg for et betalt abonnement. Kostnaden for et abonnement varierer avhengig av hvor du bor, men det varierer vanligvis fra $ 0,99 til $ 14,99 per måned.

Hvor er Soundcloud billigst?


Soundcloud er den billigste i land som India, hvor kostnaden for et abonnement bare er $0,99 per måned. Derimot er det dyrere i land som USA, hvor kostnaden for et abonnement er $ 14,99 per måned.

Som nevnt tidligere, kan du bruke en VPN for å kjøpe abonnementet ditt i India. Dette vil spare deg $ 14, og du trenger ikke å se annonsene.

Hvordan har nettsteder råd til å være annonsefrie?


Noen nettsteder, som Spotify, har råd til å være annonsefrie fordi de genererer inntekter fra andre kilder, for eksempel abonnementer og premiumkontoer. Derimot er Soundcloud avhengig av annonser for å generere inntekter.

For at Soundcloud skal være annonsefritt, trenger det flere betalende abonnenter. Imidlertid har selskapet slitt med å tiltrekke seg nye abonnenter, og brukerbasen har krympet. Som et resultat kan det hende at Soundcloud ikke har råd til å være annonsefri mye lenger.

Selv om brukerne ikke liker det, virker annonser som det beste alternativet for Soundcloud akkurat nå.

Sosiale medier om Soundcloud-annonser


Twitter: Så irritert at soundcloud nå har annonser. hvorfor kan vi bare ha én annonsefri musikktjeneste?

Facebook: Soundcloud blir mindre og mindre brukervennlig. Jeg har ikke noe imot annonser, men når de spiller konstant, blir det bare for mye.

Instagram: Jeg vurderer å kansellere Soundcloud-abonnementet mitt på grunn av alle annonsene. Det er så irriterende! #Soundcloud #Annonser #Musikktjeneste

Konklusjon


Soundcloud har nå flere annonser, og dette får noen brukere til å bli opprørt. Det finnes imidlertid måter å fjerne annonser på, for eksempel å registrere seg for et betalt abonnement eller bruke en VPN. Kostnaden for Soundcloud varierer avhengig av hvor du bor, men den er vanligvis rundt $0,99 til $14,99 per måned.

Noen nettsteder, som Spotify, har ikke annonser fordi de genererer inntekter fra andre kilder. For at Soundcloud skal være annonsefritt, trenger det flere betalende abonnenter. Akkurat nå virker annonser som det beste alternativet for Soundcloud.

Uttrykk i sosiale medier om Soundcloud-annonser er for det meste negative, med brukere som klager over ulempen ved å måtte lytte til dem. Totalt sett har ikke tillegget av flere annonser virket fordelaktig for Soundcloud ennå.

Denne artikkelen er et annonsesamarbeid med vpnportalen.no